Badmintontræningen fortsætter i Skjern Badmintonklub

Der er kommet retningslinjer fra Kulturministeret som virker tydelige og klare og som er mulige for os at overholde. Derfor fortsætter badmintonsæsonen med et par små ændringer – foreløbig de næste 4 uger.

Minitons, tirsdag 16.30-17.30, på Kongevej. Fortsætter som hidtil. Der må være op til 50 voksne og børn, hvilket vi ikke er i nærheden af. Der er selvfølgelig stadig afspritning når man kommer ind i hallen, samt løbende efter behov.

Ungdomstræning onsdag i hal 1 (15.30-16.30 og 16.30-17.30) fortsætter også næsten som hidtil. Her skal børn fra 12 år og op bære mundbind på vej ind til banerne og fra banerne (fra torsdag d. 29. oktober). Under træningen behøver man ikke bære mundbind. Afhængig af holdstørrelsen, vil vi nok dele børnene lidt mere op – selvom det ikke er et krav.

Baneudlejning (onsdag i hal 1 og 2) påvirkes ikke så meget, da vi ikke er over 10 i hallen samtidig. I tilfælde af at der kommer flere, så vil hallen blive opdelt i to og man skal bruge separate indgange (“bagdøren” i hal 1, ved E-sport). Husk mundbind til og fra banerne (fra torsdag 29. oktober).

Seniortræningen, onsdag 19.30-22.00, bliver påvirket, da det ikke er muligt at have en åben træning som vi plejer. Vi er nødt til at vide hvem der kommer, så der kan laves to grupper. Grupperne bliver adskilt i hallen, så man ikke kommer i kontakt med hinanden. De to grupper skal gå ind af hver sin indgang. Dermed mister vi en stor del af det sociale fællesskab, men kun på den måde er det stadig muligt at få lov til at komme ud og røre sig på badmintonbanerne.Såfremt man ønsker at spille med onsdag aften 19.30, så skal man oprette sig på Holdsport og angive om man kommer til træning. Det gør du her: https://l.facebook.com/l.php…Husk mundbind til og fra banerne (fra torsdag 29. oktober).

Se mere på Kulturministeriets hjemmeside: https://kum.dk/…/Q_A_covid-19_tiltag_oktober_2020_masterhttps://kum.dk/…/Retningslinjer_for_indendoers_idraets… (side 13 om badminton)

Gældende for alle hold: Føler man sig syg og har symptomer, kommer man ikke til træning.