Skjern BK’s seniorhold overraskende tæt på puljesejr

Det så skidt ud for en uges tid siden, da både Struer og Aulum lå foran i tabellen, men en klar sejr på udebane over rækkens toer, Struer, og et overraskende nederlag til Aulum, gør at der lige pludselig er spænding om udfaldet.

Skjern Badmintonklubs stolthed, førsteholdet i serie 5 tog nemlig lørdag formiddag af sted til Struer. Samtidig med byens anden store stolthed, Skjern Håndbolds ligahold, der tog turen til Aalborg. Ift. kampreferatet fra den kamp, så skulle der have været flere tilskuere til badminton i Struer end til håndbold i Aalborg. Interessen for håndbold er måske så småt ved at fordufte?

Skjern – Struer

Skjerns rutinerede førstedouble, Pernille Geisler/Johnny Andersen begyndte uhyre svagt og tabte 1. sæt på de første 5 minutter hvor de kom bagud 5-15. På banen ved siden af spillede 2. doublen, Daniel Iversen/Christopher Jensen. De sikrede sig første sæt, men formåede så at smide en stor føring og tabe 2. sæt. Heldigvis vandt 1. doublen andet sæt og begge kampe skulle derfor i tre sæt. Her viste Skjernparrene deres styrke og begge par vandt 21-17 og sikrede en føring på 2-0. De to næste double blev også vundet og så var der lige pludselig en 4-0 føring på tavlen – på udebane – mod rækkens nr. 2.

Der skulle dog vindes mindst to kampe mere, hvis alle tre point skulle med hjem til Skjern, og det formåede de stærktspillende singlespillere at hive hjem – dog først efter at træner Johnny Andersen måtte gå lidt nervøs rundt. 2 af de 3 kampe endte nemlig i 3 sæt. Det blev ikke bare til to sejre i singlerne, men til tre. Dermed sikrede singlespillerne, Peter Elmholdt Lauritsen, Daniel Iversen, Christopher Jensen og Pernille Geisler en samlet sejr på 7-1.