U15 holdkamp

Stor præstation af U15-holdet

Lørdag d. 22. februar mødte Skjerns U15-hold de to tophold i deres pulje. Første kamp var mod rækkens nr. 2, Holstebro, og derefter rækkens suveræne førerhold, Gudum/Nissum.

Til dagens kamp var der to nye spillere med, Noah Agerbo og Oliver Dohn Damgaard. Der var derfor ikke de helt store forventninger til at få point ud af de to kampe, på trods af hjemmebanefordelen.

Rækkens nr. 2

Et utroligt stærkt kæmpende Skjern-hold ville det dog anderledes, så efter de 2 doubler og 4 singler stod det 3-3. Dermed skulle kampen afgøres i Golden Sæt. Her mødte Ronnie Gadgaard og Jeppe Bülow de to bedste Holstebro-spillere. Skjernspillerne rystede ikke på hænderne og efter en ganske overbevisende præstation sikrede de den samlede holdkampssejr på 4-3.

Rækkens nr 1

Anden kamp var mod rækkens absolute førerhold, Gudum/Nissum og endnu engang var et godt kæmpende Skjernhold ved at skabe en overraskelse. De manglende dog at få marginalerne over på deres side i to tætte singler og så måtte de indkassere et nederlag på 1-5.

Præstationsmæssigt var indsatsen langt over godkendt. Det var dog ingenting ift. den stemning og spilleglæde drengene udviste under holdkampene. Det var verdensklasse!

Holdet bestod af Ronnie Gadgaard, Jeppe Bülow, Magnus Pagaard, Oliver Dohn Damgaard og Noah Agerbo. En stor tak til drengene for deres spilleglæde og en særlig tak til Oliver og Noah for at træde til i sæsonens to sværeste kampe.

Træner Johnny Andersen